Såhär kan det se ut efter en dag i bageriet.
Den här veckan slutar mina första kurser: Bageri 1, hygien och försäljning/service. Knappt varit i skolan något
då vi bara får våra betygsresultat. Så skönt!
Känns konstigt att inte komma till bageriet längre, går så himla snabbt.
Men nu börjar det man sett fram emot mest. Konditori och Choklad/konfektyr.
då vi bara får våra betygsresultat. Så skönt!
Känns konstigt att inte komma till bageriet längre, går så himla snabbt.
Men nu börjar det man sett fram emot mest. Konditori och Choklad/konfektyr.
Har fixat min praktik inför Januari. Först 7 veckor bageri på Friends-of-Adam(det enda glutenfria i Stockholm)
och 13 veckor på NK's konditori.
Där är det hur fint och stort som helst. Riktigt spänd och nervig inför NK eftersom det är sån klass på deras produkter.
Men detta får vi ju klara av! Hade min 2a träff med NK's chefs-konditor idag och fick en ordentlig titt på alla lokaler osv och var där i ca två timmar.
Man blev väldigt inspirerad och driven av honom och hans historier så det var kul!
Brandlarmet gick ju givetvis mitt i allt så vi var tvugna att fly NK en stund, så nu slipper jag gå igenom dem säkerhetsrutinerna igen, haha.
Vill undvika att länka bloggen på min Facebook så klicka gärna in er lite då och då för mer recept och annat.
och 13 veckor på NK's konditori.
Där är det hur fint och stort som helst. Riktigt spänd och nervig inför NK eftersom det är sån klass på deras produkter.
Men detta får vi ju klara av! Hade min 2a träff med NK's chefs-konditor idag och fick en ordentlig titt på alla lokaler osv och var där i ca två timmar.
Man blev väldigt inspirerad och driven av honom och hans historier så det var kul!
Brandlarmet gick ju givetvis mitt i allt så vi var tvugna att fly NK en stund, så nu slipper jag gå igenom dem säkerhetsrutinerna igen, haha.
Vill undvika att länka bloggen på min Facebook så klicka gärna in er lite då och då för mer recept och annat.

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar